Ukas eplafavoritter #7

Oi som dagen flyr! Helgen er allerede godt i gang og ukens eplafavoritter har blitt nok en gang en dag forsinket. Men bedre litt sent enn aldri?

Denne uken er det produkter i ull som har havnet på listen, og derfor har den fått navnet "Ullent". Selv om jeg personlig ikke klarer å gå med ull, så skulle jeg gjerne ønske at jeg kunne det nå som det begynner å bli kaldt og guffent ute. Men jeg får nøye meg med å se på alle de fine ulltingene. Kanskje få litt inspirasjon til julegaver? Ja, for det er faktisk ikke alt for lenge til jul nå. For å komme til listen med linker til alle produkter og butikker er det bare å klikke på bildet under.

Neste uke skal jeg ut å reise til forskjellige G-sport butikker for å lage utstillinger og forberede til vinterkampanjen, en jobb som er gjennom skolen. Så da kan jeg ikke love at det blir noen eplafavoritter. Men skal prøve å poste løpende oppdateringer på hvordan det går med G-sport jobbingen.

I kveld blir det bursdagsfeiring her i huset. Jeg skal hvertfall kose meg! Så håper jeg dere får en strålende helg videre.

bloglovin

2 kommentarer

ReVinyl

30.okt.2011 kl.16:03

Kjempefine favoritter!

Jeg fant mye her som jeg kunne tenke meg, bl.a. den ribbestrikkputa.

Fin fin søndag! :) Siw

Kristine

30.okt.2011 kl.21:48

ReVinyl: Ja, den ribbestrikkputa kunne jeg også tenkt meg :) Fin fin søndag til deg også!

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

26, Oslo

Bor i Oslo og går siste året på eksponeringsdesign på Westerdals. Siste året er en bedrift, Studio 3D, som drives av oss studentene. Jeg lager også smykker og diverse som jeg selger i min nettbutikk på epla.no. Ellers liker jeg å drive med nesten alt annet som er kreativt.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits