Eplafavoritter #15

Siden jeg ikke har klart å være så flink med å poste "ukas eplafavoritter" hver fredag, har jeg bestemt meg for å døpe om "ukas eplafavoritter" til bare "eplafavoritter". Så nå kan jeg jo poste lister med eplafavoritter når jeg vil, hehe.

Morsdag og Valentines day er like rundt hjørnet, og hva passer vel ikke bedre enn en liste eplafavoritter full av kjærlighet? Her kommer listen "Kjærlighet og sånn". Klikk på bildet for å komme til listen med linker til produkter og butikker.Jeg merker at bloggelysten er litt fraværende for tiden, og jeg gidder ikke blogge bare for å blogge, jeg må føle at jeg har noe å blogge om. Og siden jeg straks skal begynne på min avsluttende diplomoppgave på skolen kan det hende jeg får enda mindre tid til bloggen. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere bloggen med jevne mellomrom, så håper dere er tålmodige og følger med meg selv om det til tider er litt mangel på nye innlegg.

Ønsker alle en riktig god helg!

bloglovin

2 kommentarer

lisellish

11.feb.2012 kl.13:26

sykt flink blogger du, det skal du ha :D

Kristine

11.feb.2012 kl.13:57

lisellish: takker :)

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

26, Oslo

Bor i Oslo og går siste året på eksponeringsdesign på Westerdals. Siste året er en bedrift, Studio 3D, som drives av oss studentene. Jeg lager også smykker og diverse som jeg selger i min nettbutikk på epla.no. Ellers liker jeg å drive med nesten alt annet som er kreativt.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits